ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΛΟΓΟY

Η Πλατφόρμα Ανανεώνεται

by Νικόλαος Μόσχοβος -

Τα σεμινάρια και τις διαλέξεις μας, παρακολούθησαν στο διάβα του χρόνου περισσότερα από 300 άτομα.

Η επιμορφωτική πλατφόρμα τύπου ασύγχρονης  διδασκαλίας της πιστοποιημένης επαγγελματικής ενημερωτικής ιστοσελίδας «Τυπολόγος» ανανεώνεται και σε εύλογο χρονικό διάστημα  θα παρουσιάσει πολλές σύγχρονες δυνατότητες. 

Οι διαλέξεις και τα σεμινάρια στους  τομείς  της δημοσιογραφίας,  της επικοινωνίας,  των δημοσίων σχέσεων, της  λογοτεχνίας, της δημιουργικής γραφής , του Πολιτισμού και των  social media διεξάγονται κανονικά μέσω σύγχρονων  συστημάτων απευθείας μετάδοσης, ενώ γίνονται συνεχώς εγγραφές. 

Περισσότερες πληροφορίες  κι εγγραφές για τα σεμινάρια ή  τις διαλέξεις του «Τυπολόγου» παρέχονται   ή πραγματοποιούνται από το κινητό τηλέφωνο με αριθμό  κλήσης 6944-18.17.72 ή στο skype  ή με την υποβολή ερωτήματος – αίτησης στη φόρμα επικοινωνίας.

©Typologos.com 2021ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - GDPR

by Νικόλαος Μόσχοβος -

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΑ 

Το GDPR είναι ο κανονισμός για την προστασία των γενικών δεδομένων και παραπέμπει στον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των δεδομένων για όλα τα άτομα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο κανονισμός (κανονισμός (ΕΕ) 2016/679) 2 ισχύει από  τις 25 Μαΐου 2018 και αντικαθιστά την οδηγία για την προστασία των δεδομένων (επίσημα οδηγία 95/46 / ΕΚ) 3 από το 1995.

 

ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ

 

Κάθε άτομο ή οργανισμό που αποθηκεύει ή επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες σε αναγνωρίσιμο άτομο από κράτος μέλος της Ε.Ε.  (ανεξάρτητα από το αν η επεξεργασία ή αποθήκευση πληροφοριών λαμβάνει χώρα στην Ε.Ε. ή όχι). Ισχύει επίσης εάν το άτομο ή ο ίδιος ο οργανισμός βρίσκεται σε κράτος μέλος της Ε.Ε.

 

 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 

Ο δικτυακός αυτός τόπος για τις ανάγκες των χρηστών του δύναται να χρησιμοποιήσει πληροφορίες των χρηστών- μελών- επισκεπτών- συνδρομητών, για υπηρεσίες, όπως είναι η αποστολή newsletter, διάφορων ενημερώσεων κι άλλες,  καθώς για  τους αυστηρά εκπαιδευτικούς σκοπούς του  ( αποστολή μαθημάτων, βαθμολογιών, ασκήσεων)

Ο  edu.www.typologos.com  δεσμεύεται ότι δε θα μεταβιβάζει, κοινοποιεί, πωλεί προσωπικά δεδομένα ή θα προβεί σε οποιαδήποτε άλλη χρήση  εκτός από τις παραπάνω αναφερόμενες.

 

Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

 

Ο  edu.www.typologos.com  δεν κρατά προσωπικές σας πληροφορίες. Επιθυμούμε οι υπηρεσίες μας,  να είναι ασφαλείς και ευχάριστες σε όλους. Αυτή η σελίδα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι είδους πληροφορίες πιθανόν να συλλέγουμε και πως τις χρησιμοποιούμε.

Όταν κάποιος επισκεφθεί αυτή την ιστοσελίδα, συλλέγουμε μερικές πληροφορίες καθώς και κάποιες συνήθειες επισκεπτών, πληροφορίες πολύ γενικές, όπως συνηθίζεται στο ίντερνετ. Δε  διασταυρώνουμε τις πληροφορίες αυτές με καμία άλλη πηγή. Οι ανώνυμες αυτές πληροφορίες χρησιμοποιούνται για στατιστικούς λόγους και για να καταλάβουμε καλύτερα τι ενδιαφέρει τους αναγνώστες μας, ώστε να βελτιωνόμαστε. Δεν συλλέγουμε σε καμία περίπτωση προσωπικές πληροφορίες.

Στον ιστότοπο υφίσταται λειτουργία μέσω απλής διαδικασίας για τη δυνατότητα διαγραφής των στοιχείων των χρηστών- μελών-  επισκεπτών- συνδρομητών κατ’  οποιαδήποτε στιγμή εκφράσουν τη σχετική επιθυμία, καθώς και γίνεται αυτή άμεσα.

 

 ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ 

 

Ως εγγεγραμμένα μέλη  θεωρούνται:

Οι  συμμετέχοντες στα μαθήματα της συγκεκριμένης  ιστοσελίδας, για τους οποίους καταχωρούνται μόνον οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποκλειστικά για λόγους λειτουργίας του website.

Οι αποδέκτες του Newsletter του edu.www.typologos.com, για τους οποίους καταχωρούνται οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποκλειστικά και μόνον για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων  ή άρθρων της ιστοσελίδας.

Τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στα αποθηκευμένα τους στοιχεία, καθώς και το δικαίωμα αίτησης άμεσης τροποποίησης ή και διαγραφής τους.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΝΕWSLETTERS 

 

Ο κάθε χρήστης- επισκέπτης- μέλος της ιστοσελίδας έχει το δικαίωμα εγγραφής και  διαγραφής από τα Newslettets της ιστοσελίδας. Εφόσον, συμφωνείτε να λαμβάνετε τα Newsletters μπορείτε να πατήσετε εδώ: 

ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα  διαγραφής από τη λίστα  και να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων σας, στέλνοντας ένα μήνυμα στο email: edu.typologos@gmail.com και θα σας απαντήσουμε την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Για κάθε άλλη πληροφορία, είμαστε στη διάθεσή σας στο edu.typologos@gmail.com και στο κινητό 6944-18.17.72 

 

©edu.typologos.com 2018

 

 

 

 

 
Attachment POLITIKH APORRHTOY- FOTO.jpg

ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΚΕΤΥ

by Νικόλαος Μόσχοβος -

NIKOS- PAROYSIASH EKETY

Διαλέξεις και σεμινάρια στους τομείς δημοσιογραφίας – social media, της  επικοινωνίας,  των δημοσίων σχέσεων, της  δημιουργικής γραφής, καθώς και δυνατότητα πρακτικής άσκησης παρέχει η διαδικτυακή πλατφόρμα επιμόρφωσης www.edu.typologos.com, στην οποία θα γίνονται συνεχώς εγγραφές, καθώς και ξεκίνησαν ήδη  οι διαδικτυακές παραδόσεις μέσω προσφερόμενων διαδικτυακών τόπων άμεσης επικοινωνίας (Skype κ.λ.π.)

Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης υπό καθεστώς ελεύθερων επαγγελματικών υπηρεσιών και δυνατότητα πρακτικής άσκησης στον:  www.typologos.com.

Δυνατότητα Πρακτικής Άσκησης παρέχεται και στα εξής ομογενειακά έντυπα: Ελληνικά Νέα και Ελληνική Φωνή. Λειτουργεί και ξεχωριστό τμήμα Σπουδών Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες για τις διαδικτυακές σπουδές δημοσιογραφίας και social media μπορούν να επικοινωνήσουν με το δημοσιογράφο, κ. Νικόλαο Μόσχοβο στο τηλέφωνο με αριθμό κλήσης: 6944-18.17.72 και στη φόρμα επικοινωνίας.  Πληροφορίες παρέχονται και μέσω skype (nikos.moshovos1).

Σεμινάρια  και Διαλέξεις 

Η πλατφόρμα του Edu.typologos.com λειτουργεί με το σύστημα Moodle, που χρησιμοποιούν κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της υφηλίου.

Τις εισηγήσεις μπορεί να παρακολουθήσει κάθε άνθρωπος, που ενδιαφέρεται να αποκτήσει  επιπλέον γνώσεις

Ακόμη, τις  διαλέξεις μπορούν να παρακολουθήσουν  φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές Ι.Ε.Κ ή Κ.Ε.Κ,  στελέχη επιχειρήσεων κι οργανισμών,  μέλη και στελέχη πολιτιστικών- αθλητικών  συλλόγων, μικροί  και μεσαίοι  επιχειρηματίες, διάφορων φορέων, στελέχη και μέλη  Πολιτικών Γραφείων ή πολιτικών οργανισμών , άνθρωποι του Πολιτισμού και της Τέχνης.

Απευθύνονται, δε, σε Περιφέρειες, Δήμους, Πολιτιστικούς – Αθλητικούς Συλλόγους, Κ.Ε.Κ. , Ι.Ε.Κ., υφιστάμενα επιμορφωτικά σεμινάρια ή προγράμματα Πανεπιστημίων,  Ανοικτά ή Λαϊκά Πανεπιστήμια, διάφορους συλλόγους, εταιρείες, επιχειρήσεις, ξενοδοχειακούς -τουριστικούς οργανισμούς  , Θεατρικούς ή καλλιτεχνικούς – πολιτιστικούς  οργανισμούς, σπουδαστήρια, Φεστιβάλ,  κλπ.

Οι εισηγήσεις   των ομιλιών είναι διαμορφωμένες κατά τέτοιο τρόπο , ώστε να δύναται ν’  ενταχθούν στη ροή του  υφιστάμενου εκπαιδευτικού – επιμορφωτικού προγράμματος ή άλλων δραστηριοτήτων του  κάθε οργανισμού ή φορέα.

 Το χρονολόγιο του edu.typologos.com στο Facebook για πληροφορίες κι εγγραφές είναι το εξής:

Facebook: https://www.facebook.com/edu.typologos/


Με εκτίμηση

Νίκος Μόσχοβος,

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας- Υπεύθυνος Σπουδών 


Course categories